Валентин Иванов Дичев

ЗАПИСВАНЕ ЗА ФОТОСЕСИЯ И ПРАВИЛА В СТУДИОТО

ЗАПИСВАНЕ НА ЧАС ЗА ДЕТСКА ИЛИ СЕМЕЙНА ФОТОСЕСИЯ

Фотосесиите се осъществяват само след предварително записване.
За да си запишете час е необходимо да се обадите на тел. 0886 55 50 78 ( Кремена ) / 0878 68 48 55  ( Валентин ) или да пишете във фейсбук страницата ни, чрез опцията "Лични съобщения". Необходимо е да оставите мобилен телефон за връзка и име, както и да уточните каква фотосесия ще желаете, кого ще снимаме, възраст и пол, жалан декор. За да сте сигурни, че желаната дата от вас е свободна е добре да се обадите 1-2 седмици предварително. Един ден преди деня за снимки е нужно да потвърдите. Ако не можете да дойдете, поради каквато и да е причина, моля да се обадите по телефона.

 

ВАУЧЕРИ ЗА ПОДАРЪК

Ваучери за подарък може да получите лично или чрез куриер. Всеки ваучер има шест месечен срок за използване.

    Ако сте получили ваучер подарък за фотосесия какво да правите? Свържете се с нас по телефон или във фейсбук, за да уточним кога ще направим фотосесията. Необходимо е да носите подареният ваучер на фотосесията като доказателство.

 

ДРЕХИ И ДЕКОРИ

Децата ви трябва да са облечени така , както Вие искате. Декорите се избират предварително. Може да носите до три тоалета за преобличане.

 

ОБУВКИ

Носенето на чисти обувки е задължително за всички, които ще се снимат в студиото!

 

В СТУДИОТО Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО СНИМАНЕТО С ТЕЛЕФОНИ ИЛИ ДРУГ ВИД УСТРОЙСТВА

Също така не е желателно записване на фотосесия с цел разучаване на студиото  и отнемането на наши идеи за декори и каквото и да е било. Поради такива причини запазваме правото си да прекратим сесията.

 

ПРИДРУЖИТЕЛИ

Желателно е да няма повече от 2-ма придружители и това да са хора които биха помагали по всяко време, а не просто зрители. Присъствието на повече хора затруднява цялостната работа, пречи се на осветлението и обстановката става изнервена.

 

ВРЕМЕТРАЕНЕ
от 30мин. до 3 часа.

 

ОТКАЗ ЗА СНИМКИ

Ако детето Ви е неразположено и виждаме, че снимките няма да се получат, бихме могли да отложим фотосесията за друг ден. Целта ни е да заснемем възможно най-добри кадри.

 

ОБРАБОТКА НА СНИМКИ 

Срока за обработка на снимките зависи от броя на снимките, обикновено той е 7 работни дни, но при по голяма натовареност може да бъде по-дълъг.

 

ПОЛУЧАВАНЕ НА СНИМКИТЕ

Снимките получавате само и единствена на DVD диск напечатан с индивидуална визия, като снимките са формат jpg с максимална резолюция.


ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Ако не желаете снимките Ви да бъдат публикуване в интернет трябва да ни предупредите в деня на фотосесията, така ще запазим Вашата поверителност.


 

УЧАСТИЯ СЪС СНИМКИ В КОНКУРСИ

Разрешено е да участвате в конкурси с кадрите от сесиите, но трябва да ни уведомите предварително.

 

РЕКЛАМА

Снимките от фотосесиите не могат да се използват за какъвто и да е вид реклама и търговски цели, освен ако нямаме предварителен писмен договор. За това е необходимо предварително да ни информирате, ако имате такива желания.